Akix autonpesu Mäntynummi Oy Pesuhinnasto

Pesuhinnasto

 

 

 

 

Kattavat pesupalvelut Lohjalla

Akix Autonpesu tarjoaa kattavat pesupalvelut Lohjalla. Yritystoimintamme kantavana ajatuksena on tarjota kaikille autoilijoille ympäristöystävällinen autonpesu 24/7-periaatteella, lisäksi asiakkaidemme käytössä on autoimuri poletilla (ostetaan aukioloaikana). Itsepalvelu (24h) taas mahdollistaa sen, että voit tulla autopesulle milloin se itsellesi parhaiten sopii - kattavat palvelut ovat siis aina käytössäsi Lohjan Mäntynummella sijaitsevassa pesuhallissamme.

Remontoituun ja nykyaikaiseen pesuhalliimme on helppo ajaa autopesulle huuhtomaan pois normaalista arkikäytöstä tarttuneet pölyt tai kurakelien jäljiltä autosi reunoja peittävät kurajäljet. Tarjolla on sekä peruspesua että tehopesua, lisäksi valikoimaamme kuuluu myös harjaton pesu. Meillä auton peseminen, vahaaminen ja muiden palveluiden käyttäminen on erittäin helppoa - kannattaa vaikka etukäteen tutustua sivuiltamme löytyvään maksu- ja toimintaohjeistukseen.

Täydellinen Shinelux-pesu Akixilta

Kaipaako menopelisi puhdistusta, eikä suojaava vahapinta ja uusi kiiltokaan olisi ehkä pahitteeksi? Tule hakemaan autollesi täydellinen Shinelux-pesu Akixilta Lohjan Mäntynummelta!

Shinelux-pesu on pesu kaikilla ominaisuuksilla - kyseessä on siis kirjaimellisesti täydellinen pesuohjelma, joka sisältää kaikki pesukoneen käyttämät ominaisuudet. Pesun (ohjelmaan sisältyy myös esipesu) ohella autoon tulee normaalia kuumavahausta huomattavasti parempi ja kestävämpi suojapinta, joka estää lian pinttymistä ja muutenkin vastaa käsin tehtyä pikavahausta. Sen ansiosta auto on huomattavasti helpompi pitää jatkossa puhtaana.

Kun saavut Shinelux-pesuun, aja sisään pesuhalliin hitaasti - sisäänajon yhteydessä tehtävä esipesu levittää autosi ylle varsinaista pesuvaihetta parantavaa esipesuainetta. Esipesuaine siis lasketaan heti halliin ajamisen yhteydessä, siksi hidas ajovauhti mahdollistaa tasaisemman leviämisen.

Shinelux-pesun hinta on 30 euroa.

Peruspesua Lohjalla myös harjattomana

Kun autosi vaatii pesemistä mihin vuorokauden aikaan tahansa, tiedät mistä saat puhdistavaa palvelua 24/7! Älä suotta ryhdy pesuhommiin itse - Lohjan Mäntynummelta löydät Akix Autonpesun nykyaikaisen ja ympäri vuorokautta palvelevan pesuhallin. Meillä onnistuu niin peruspesu kuin tehopesukin - ja peruspesua on saatavana myös harjattomaan versiona, jolloin sinun ei tarvitse pelätä uudenkarhean autosi maalipinnan kulumisen puolesta.

Peruspesu (tai harjaton peruspesu) on oiva vaihtoehto silloin kun haluat puhdistaa autosi normaalissa käytössä syntyneestä liasta, eli lähinnä katupölystä ynnä muusta vastaavasta kevyestä liasta. Tehopesuun kannattaa tulla kuraisempien kelien jälkeen, kun auton kyljet ovat kuran peittämät. Tehopesu poistaa auton pinnalta kaikkein pinttyneimmänkin lian ja kuran, jättäen jälkeensä siistin ja puhtaan lopputuloksen.

Peruspesun hinta on 20 euroa, harjattomana 19 euroa.

Tehopesut harjoilla tai ilman

Kurakelien jälkeen tehopesu on järkevin vaihtoehto - sen avulla pinttynytkin kura tai lika saa kyytiä varmasti ja tehokkaasti. Saat meiltä tehopesut harjoilla tai ilman, oman tarpeesi ja valintasi mukaan. Tehopesu sisältää korkeapaineella suoritettavan esipesun, harjapesun, lisäksi samalla pestään myös auton alusta. Harjaton tehopesu sisältää muuten samat vaiheet, mutta luonnollisesti ilman pesuharjan käyttöä. Jos siis olet huolissasi harjan vaikutuksesta klassikko- tai uutuusautoasi kohtaan, kannattaa suosiolla valita harjaton tehopesu. Tällöin pesun vaikutus perustuu vain kovaan vedenpaineeseen.

Kun kurakelit jättävät jälkensä autoosi ja likakerros ahdistaa, säästä itsesi ylimääräiseltä työtä ja aja suorinta tietä Lohjalle Akixin autopesulaan! Lupaamme, että ajaessasi ulos pesulasta autosi kiiltelee jälleen kauttaaltaan puhtaana.

Tehopesun hinta on 23 euroa, harjattomana 20 euroa.

Pesut paketti- ja avolavoille

Henkilöautojen lisäksi saat meiltä pesut paketti- ja avolavoille, eli pesutilaan mahtuvat mainiosti myös hieman isommat autot (tai henkilöautot suksiboksilla varustettuna). Pesuun tulevalle pakettiautolle maksimimitat ovat: korkeus 2,60 metriä ja leveys 2,50 metriä. Pakettiautoille suunnattu pesuohjelma sisältää korkeapaineella tapahtuvan esipesun, enemmän pesuainetta pääpesun yhteydessä ja alustan pesun.

Avolavamallisille autoille on olemassa myös oma pesuohjelmansa, joka huomioi pick up -mallisen takaosion pesun yhteydessä. Myös suksiboksillisille autoille on olemassa oma pesuohjelmansa, joka sisältää sekä esi- että harjapesun.

Kun saavut pesuun paketti- tai avolava-autolla, aja pesuhalliin hitaasti. Sisäänajon yhteydessä tapahtuva esipesu levittää auton pinnalle pesutulosta parantavan esipesuaineen. Hidas sisäänajovauhti auttaa esipesuainetta leviämään tasaisemmin auton pinnoille.

Pakettiauton pesu 26 euroa, suksiboksillisen auton pesu 23 euroa, avolava-auton pesu 23 tai lisäliuottimella 25 euroa.

Lisäpalveluita

Yllä mainittujen pesuvaihtoehtojen ohella tarjolla on myös monipuolinen liuta lisäpalveluita.

Kiiltovahapesu vastaa perinteistä kuumavahapesua, ja se sisältää korkeapaineella tehtävän esipesun, normaalin harjapesun ja kiiltovahauksen. Ilman pesuainetta ja harjaa tehtävä korkeapainehuuhtelu sisältää nimensä mukaisesti vain pelkän korkeapainehuuhtelun ja kuivauksen. Pelkkä erikseen tehtävä kuivaus on myös osa palveluvalikoimaa.

Kiiltovahapesu, tehopesu, peruspesu, harjaton tehopesu, harjaton peruspesu, pakettiauton pesu, suksiboksillisten henkilöautojen pesu ja korkeapainehuuhtelu on mahdollista saada myös lisäliuottimella. Se puree tavallista pesuainetta tehokkaammin pinttyneeseen likakerrokseen. Lisäliuottimen kanssa peruspalvelun hintaan tulee kahden euron lisä.

Kun valitset lisäliuottimella tapahtuvan pesun, aja pesuhalliin hitaasti. Sisään tullessasi auton päälle levitetään esipesuainetta ja lisäliuotinta, joka parantaa pesutulosta entisestää

Pesuhinnasto:

1. Shinelux-pesu 30 €

2. Kiiltovahapesu  25€

Vastaa perinteistä kuumavaha pesua.
Sisältää korkeapaine esipesun, harjapesun sekä kiiltovahauksen.

3. Tehopesu 23 €

Sisältää korkeapaine esipesun, harjapesun ja myös alustan pesun.

4. Peruspesu 20€

Nopea harjapesu

5. Harjaton tehopesu  20 €

Tehokkaampi harjaton pesumme, myös alustan pesu ja pyörien
pesu korkeapaineella.

6. Harjaton peruspesu  19 €

Nopea harjaton pesu

7. Pakettiauton pesu  26 €

Max. korkeus 2.60m
Max. leveys 2.50m
Sisältää korkeapaine esipesun ja enemmän pesuaineita sekä alustan pesun.

8. Suksiboksi pesu  23 €

Pesuohjelma autoille joissa on suksiboksi katolla.
Korkeapaine esipesu sekä harjapesu.

9. Pick-up pesu  23 €

Pesuohjelma avolava pakettiautoille.

10. Korkeapainehuuhtelu  18 €

Korkeapainehuuhtelu ja kuivaus. Pesuaineeton.

11. Kuivaus  12 €

12. Kiiltovahapesu lisäliuottimella  27 €

Vastaa perinteistä kuumavaha pesua.
Sisältää korkeapaine esipesun, harjapesun sekä kiiltovahauksen.

13. Tehopesu lisäliuottimella  25 €

Sisältää korkeapaine esipesun harjapesun sekä alustan pesun.

14. Peruspesu lisäliuottimella  23 €

15. Harjaton tehopesu lisäliuottimella  23 €

Tehokkaampi harjaton pesumme, myös alustan pesu ja pyörien
pesu korkeapaineella.

16. Harjaton peruspesu lisäliuottimella  21 €

17. Pakettiauton pesu lisäliuottimella  28 €

Max. korkeus 2.60m
Max. leveys 2.50m
Sisältää korkeapaine esipesun, enemmän pesuaineita sekä alustan pesun.

18. Suksiboksipesu lisäliuottimella  25 €

Pesuohjelma autoille joissa on suksiboksi katolla.
Korkeapaine esipesu sekä harjapesu.

19. Pick-up pesu  25 €

Pesuohjelma avolava pakettiautoille.

20. Pakettiauton kiiltopesu 30 €

Kiilovahapesunpakettiautoille.

autonpesu Mäntynummi Lohjaautonpesu Lohja - Mäntynummi Akix

Akix autonpesu Mäntynummi Lohja

P

 

 

|
©2019 Pesuhinnasto | Akix autonpesu Mäntynummi Oy - © 2014 Geniusmedia